فصلنامه تخصصی مطالعات حقوق عمومی نشریه علمی - پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران است که پیشتر به مدت 7 سال از بهار 1386 تا پایان بهار 1393، 25 شماره با عنوان «فصلنامه حقوق» منتشر گردیده است و پیشتر از آن نیز به مدت 36 سال از 1349 تا پایان 1385، 74 شماره با نام «مجله دانشکده حقوق و علوم سیاسی» در بردارنده مقاله های حقوقی و سیاسی منتشر شده است. با توجه به تخصصی شدن موضوعات در حوزه های مختلف رشته حقوق، موسسه مطالعات حقوق عمومی دانشکده متقاضی انشعاب از «فصلنامه حقوق» و انتشار نشریه تخصصی و مستقل در زمینه حقوق عمومی گردید. طبق مجوز وزارت علوم تحقیقات و فناوری از سال 1393 «فصلنامه حقوق» به سه فصلنامه مستقل مطالعات حقوق خصوصی، مطالعات حقوق کیفری و جرم شناسی و مطالعات حقوق عمومی تبدیل شده است. از آن پس مجله مطالعات حقوق عمومی در قالب فصلنامه پذیرای مقالات پژوهشی نویسندگان در زمینه های حقوق عمومی، حقوق بین الملل و حقوق بشر می باشد.